Pogledajte video prilog:

 

 

 

Pogledajte video prilog:

 

 

Robert Deniro o vakcinama!

 

 

Kakav preokret! Vakcine ipak mogu uzrokovati autizam! Između farmaceutske industrije i zdravstva ipak ima korupcije!

 

 

Prošle godine negde u ovo vreme bila je aktuelna proslava smrti protestantizma koju su faktički zajedno proglasili kako katolici, tako i protestanti. Ove godine sve se više govori o ubijanju republikanizma kao drugog stuba demokratije čiji su garant do nedavno bile SAD. Jačanje autokratskih režima u zemljama Evrope i sveta u kojima je donedavno postojao relativno stabilan demokratski sistem, sve vulgarniji populizam i opasno prestrojavanje društava na krajnje desno krilo političkog spektra, govori u prilog tome da su krupne stvari počele da se dešavaju u svetu za koji Biblija tvrdi da je več zreo za uništenje. Bogu hvala, dobre vesti su takođe otkrivene u Božjoj reči. IZBOR POSTOJI..OSTALO JE U VAŠIM RUKAMA!

 

 

 

 

Da li je i koliko MMR vakcina opasna za decu u periodu do 2 godine? Da li je MMR vakcina dovoljno testirana i da li je njena upotreba povezana sa sve većim brojem autizma kod dece? Konačno, zašto je nekima toliko stalo da vakcinisanje bude obavezno? Saznajte u ovom filmu koji je zabranjen na filmskim festivalima.

 

(Vakcinisani) - Online sa prevodom (Ceo film) from Madlen Renue on Vimeo.

 

Ko stoji iza  terorizma naših dana? Zašto i na kojoj osnovi se ujedinjuju religije? Koja je uloga SAD-a u tome? Ko najviše dobija u poslednjoj rundi političko - verske igre globalizma i ekumenizma?

Drugi deo intervjua sa dr. Valterom Fajtom obavljen krajem oktobra 2017. Razgovor vodio Branko Đurić, snimatelj Đorđe Bosanac.

 

Put u Jerusalim vđen očima Ivane Aćimić, magistra arhitekture koja  nam prenosi svoje utiske prilikom gostovanja u našem studiju.

Porodica Bodnariu kojoj  je norveška Služba za zaštitu dece oduzela petoro dece u jednom danu